Bunun adı canilik! Köpeği ağaca asarak öldürdü

Kartepe ilçesinde, M.K., köpeği ağaca iple asarak ölümüne neden oldu
Dün öğle saatlerinde, Kartepe Suadiye Mahallesi’nde M.K., iple bağladığı köpeği ağacın dalına astı. M.K.’nın köpeği astığını görenler bağırarak engel olmaya çalışırken, olay yerine geldiklerinde köpeğin can çekişerek öldüğüne şahit oldu. Bahçeye doğru gelenlere size ne der gibi hareketler yapan M.K. evine girdi. Köpeğin ağaca asılı olduğu fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepki yağdı. Polis sosyal medyadaki paylaşımların ardından harekete geçerek M.K.’yı yakaladı. M.K. hakkında 'Mala zarar verme' suçundan işlem adli işlem başlatılırken, Hayvanları Koruma Kanunu’nca idari para cezası uygulandı.
YORUM EKLE
YORUMLAR
- Toplam 2 Yorum
Saide Uzun
06 Aralık 2020 Pazar 17:24Şimdi bu köpek mal mı oldu Onuda yaratan var onunda canı var nasıl mal olur esas onu bu hale getiren maldır. Şu unutulmamalıdır hiç bir hayvan canı yanmadığı sürece kimseye zarar vermez çok zalimsin insanoğlu bide utanmadan para cezası kesmişler o zaman önüne gelen kafası bozulan hayvan öldürsün
Canan
06 Aralık 2020 Pazar 15:20Neden koşup kurtarmadınız, madem hala canlı ve can çekişiyor, neden kucaklayıp kaldırıp ipi çıkarmadınızda seyrettiniz nedeeeeennn neden, sizde suçlusunuz kurtarabilirdiniz o köpeği, hem o cani orospu cocuğuna niye musade ettiniz bağlarken neden kafasına bir odun indirmediniz, dövemedinizmi şerefsizi yazık degilmi o hayvana.