Özel güvenlikçilere FETÖ’cü imasına suç duyurusu!

Merkezi Körfez’de bulunan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, FETÖ’nün Özel Güvenlik Sektöründe cirit atığını iddia eden Kafkas Vakfı Başkanı Hayati Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu
Yeniakit’e konuşan Uluslararası Kafkas Vakfı Başkanı ve araştırmacı yazar Hayati Küçük, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki yaşananların provokatörlerin provokasyonu olduğunu ve FETÖ’nün Özel Güvenlik Sektöründe cirit atığını iddia etmişti. Bu açıklama sonrası Sivil Toplum Kuruluşları Hayati Küçük’e büyük tepki gösterdi.
HADSİZCE SUÇLAMA
Bu açıklamalara bir tepki de merkezi Kocaeli Körfez’de olan Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden geldi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Tülay Şafak, “Birkaç gün önce hadsizce bir açıklama yapan Uluslararası Kafkas Vakfı Başkanı, sözde araştırmacı yazar Hayati Küçük’ün mesleğimize ve meslektaşlarımıza yaptığı asılsız vatan haini Fetocu suçlamalarına istinaden Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunduk” dedi.